پست مهمان چیست ؟ + لیست سایت های Guest Post
پست مهمان یا Guest Post یکی از روشهای ساخت بک لینک رایگان یا غیر رایگان است. در مقالههای سئو چیست ، سئو خارجی چیست و بک لینک چیست ، به اهمیت لینک سازی به منظور بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو اشاره شد؛ که یکی از همین روشها، نگارش Guest Post بود. در این مقاله قصد داریم چند سایت های پست مهمان و نحوه نگارش این نوع متن را به شما آموزش دهیم.
اهمیت پست مهمان در سئو چیست؟
اولین سؤالی که برای شما مطرح میشود این است که نقش پست مهمان در سئو سایت چیست.
Guest Post در صورتی که بر اساس اصول سئو و رعایت پرسونای مخاطب نوشته شود، هم برای سایت پذیرنده و هم برای سئو سایت شما، مثمر ثمر است. چرا که اگر محتوای شما کیفیت بالایی داشته باشد، به راحتی توسط وبلاگهایی که ترافیک بالایی داشته و زمینه کاریشان تا اندازه ای شبیه به شماست، پذیرفته میشود.
در این پست، شما میتوانید لینک سایت خود را قرار داده و ترافیک سایتهای پست مهمان را به سمت سایت خود هدایت کنید. با انجام این کار، نه تنها به بهبود سئو خارجی سایت کمک کردهاید، بلکه منجر به افزایش آگاهی از برندتان شدهاید.
معرفی سایت های پست مهمان
اگر شما هم سایت خوبی برای ارسال Guest Post میشناسید، در بخش کامنتها برای ما بنویسید تا به این لیست اضافه کنیم.
- یک ادمین
- یک پزشک
- سئوموز
- نارنجی
- گویا آی تی
- وبلاگینا
- پست مگ
- پاسخجو
- mashable.com
- socialmediaexaminer.com
- Getresponse
مزایای Guest Post چیست؟
پست مهمان یکی از مهمترین مواردی است که در تدوین استراتژی محتوا، نباید از آن غافل شد. هدف اصلی از نگارش این نوع محتوا و انتشار آن در سایتهای مرتبط با موضوع سایت شما، معرفی برند و دست یافتن به مخاطبان جدید است.
برقراری ارتباط مؤثر با بلاگرهای حوزه کاری خودتان
بلاگرها، برای برقراری ارتباط مؤثر با مخاطبان خود، نیاز به محتوایی دارند که به نیاز آنها پاسخ داده و به نرخ تعامل آنها کمک کند؛ بنابراین اگر شما میخواهید با بلاگرهای معتبر حوزه کاری خودتان در ارتباط باشید، باید محتوایی کاربرپسند آماده کرده و از آنها بخواهید که در وب سایت خود قرار دهند.
ارتباط با بلاگرها مزایای زیر را به همراه دارد:
- بلاگرها در رسانههای اجتماعی، فعالیت زیادی داشته و تأثیر زیادی روی نظر مخاطبان خود دارند.
- تعداد افرادی که روزانه به وبلاگها مراجعه میکنند، خیلی بیشتر از یک سایت است؛ بنابراین با داشتن یک پست مفید در یک وبلاگ مطرح، شانس شما برای دیده شدن توسط هزاران نفر، بیشتر میشود.
بهبود سئو خارجی سایت
موتورهای جستجو، عاشق پستهای مهمان هستند! پس در صورتی که شما موفق به ایجاد یک محتوا در سایت های پست مهمان شوید، میتوانید از طریق لینکی که در محتوا قرار میدهید، ترافیک ورودی سایت پذیرنده را به سمت سایت خود هدایت کنید.
از طرف دیگر، در صورتی که وبلاگ انتخابی شما به اندازه کافی معتبر باشد، در گذر زمان به اعتبار سایت شما هم افزوده میشود.
به منظور افزایش اثر بخشی محتوای به اشتراک گذاشته شده، حتماً آن را در رسانههای اجتماعی به اشتراک بگذارید.
افزایش ترافیک سایت و مشتریان جدید
راه اندازی سایت و تولید محتوا برای آن، به سرعت شما را به مشتریان بالقوه ای که نیاز دارید، نمیرساند. به همین خاطر است که توصیه میشود برای دست یابی به مشتریان جدید، حتماً لینک وب سایت خود را در سایت های پست مهمان قرار دهید.
البته به خاطر داشته باشید که ارزش محتوای شما، به ارزشی بستگی دارد که برای مخاطب میآفرینید؛ بنابراین هرچه که پاسخ شما به نیاز کاربر، دقیقتر و کاربردی تر باشد، نرخ تعامل محتوای شما هم افزایش میباید.
چگونه سایت های پذیرنده پست مهمان پیدا کنیم؟
یکی از اشتباهاتی که هنگام لینک سازی از طریق پستهای مهمان بسیاری از افراد مرتکب میشوند، این است که محتوای خود را در هر نوع سایتی که هیچ ارتباط موضوعی با سایتشان ندارد، قرار میدهند. این مسئله نه تنها کمکی به شما نخواهد کرد، بلکه گاهی در اعتبار برند شما، تأثیر منفی هم خواهد داشت.
- برای آماده کردن فهرستی از سایتهای پذیرنده Guest Post که مرتبط با فضای کاری شما هستند، سادهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که عبارات مرتبط به پست مهمان را به فارسی و انگلیسی در گوگل سرچ کنید. از میان سایتهای پیشنهاد شده، آنهایی را انتخاب کنید که مرتبط با کسب و کار شما هستند.
برای پیدا کردن سایتهای پست مهمان خارجی، میتوانید از عبارات زیر استفاده کنید:
- راه دوم، آنالیز رقباست. شما میتوانید با استفاده از ابزارهای مختلف مانند MOZ , ahref و … لینکهای خارجی رقیب خود را پیدا کرده و مواری که مربوط به وبلاگها میشود را استخراج نمایید.
نحوه نگارش پست مهمان یا Guest Post
فراموش نکنید که هدف اصلی از ایجاد پست مهمان، دریافت بک لینک خارجی برای سایتتان است. هرچه که در نگارش و انتخاب لینکهای داخل محتوا، با دقت و ظرافت بیشتری انتخاب شوند، شانس شما برای جلب نظر مخاطب و در نتیجه کسب نتیجه مطلوب، بیشتر میشود؛ بنابراین، هنگام نگارش پست مهمان، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- لینکهایی که در مقاله استفاده میکنید، باید به صورت طبیعی در متن قرار بگیرند؛ بنابراین از قرار دادن حجم زیادی از لینک که هیچ ارتباط موضوعی با محتوا ندارند، خودداری کنید.
- در صورتی که جایگاه پست مهمان در صفحه اول گوگل برای شما اهمیت زیادی دارد، کلمه کلیدی خاصی برای محتوا در نظر گرفته و اصول سئو را هنگام نگارش و تهیه آن رعایت کنید.
- اطمینان حاصل کنید که محتوای شما دارای H1، H2 و H3 و … مناسب و بهینه شده است.
- شرایط سایت پذیرنده Guest Post را بهطور کامل مطالعه کنید. برخی از سایتها قوانین خاصی در رابطه با تعداد کلمات، تصاویر و لینکها در نظر میگیرند.
- استفاده از عکسهای مرتبط با محتوا، تأثیر مثبتی روی مخاطب شما دارد. پس متناسب با قوانین سایت میزبان، از عکسهایی استفاده کنید که با محتوای شما ارتباط موضوعی داشته و در جای درستی از متن قرارشان دهید.
- استفاده از گزینههای Call to action، موجب افزایش نرخ تعامل شما با مخاطب خواهد شد. پس در جای درست از او بخواهید نظر دهد، روی لینک خاصی کلیک کند و …
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
اسپم اسکور چیست؟ روشهای کاهش Spam Score سایت
۹ ترفند گوگل وبمستر قدیم یا همان سرچ کنسول جدید
۶ تکنیک سئو خارجی (Off-Page SEO) در سال ۲۰۲۰
ساخت بک لینک رایگان
بک لینک PBN چیست ؟ ۲ نکته در خرید و آموزش ساخت PBN
بک لینک چیست ؟ تاثیر خرید بک لینک قوی روی سئو سایت
8 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام سایت پاسخجو هم قابلیت ارسال پست مهمان داره و دوستان می تونند ازش استفاده کنند . سه لینک هم مجازه و اینکه فالو و یا نوفالو بودنش هم بستگی به کیفیت مقاله داره و اگه نویسنده خوبی باشید ، می تونید لینک فالو دریافت کنید.
pasokhjo.com
سلام. ممنونم از شما
سلام
وقتتون بخیر
خیلی مقاله خوبی بود .
همین که چندتا از همین سایتهایی که اجازه نوشتن پست مهمان رو میدن معرفی کردین خیلی روی کار سایت من موثر بود .
خیلی دنبالش بودم
تشکر از شما
سلام وقت بخیر
سایت ساغر چت هم قابلیت درج لینک در قسمت پروفایل را دارا میباشد میتوانید ازش استفاده
سایت ترجمیک هم در بخش وبلاگش، با شرکت هایی که محتوای مرتبط داشته باشن تبادل پست مهمان میکنه. منتهی کیفیت پست های ارسالی باید تایید بشن و در حوزه کلی مرتبط با ترجمیک باشن. tarjomic.com
سلام یکی از سایت های پست مهمان که من تازه باهاش اشنا شدم سایت امیگو هست خیلی خوبه
سلام لطفا سایت ما رو هم به این لیست اضافه کنید. ما هم تو سایت مون امکان نوشتن پست مهمان رایگان رو فراهم کردیم.
خیلی ممنون
واقعا مطلب خوبی بود