آموزش ثبت سایت در سرچ کنسول ( وب مستر قدیم ) ۲۰۲۰
راهنمای کامل ثبت سایت در سرچ کنسول
ثبت سایت در وبمستر تولز گوگل که نام جدید آن به سرچ کنسول ( Search Console ) تغییر پیدا کرده است باید نخستین گام شما پس از طراحی و راه اندازی سایت وب سایت باشد .
اگر قرار است روی سئو سایتتان کار کنید پس نباید فراموش کنید که ثبت سایت در وبمستر تولز یکی از موارد بسیار مهم است که نقطه شروع سئو یک سایت نیز میباشد .
در چند وقت اخیر گوگل تغییرات زیادی را در وبمستر خود ایجاد کرده است از تغییر نام گرفته تا اضافه و حذف کردن بعضی از بخش ها ، اما تمام این تغییرات برای این به وجود آمده اند تا من و شمای وبمستر بتوانیم خیلی بهتر از این امکان رایگانی که گوگل در اختیار ما قرار داده است استفاده کنیم تا روز به روز سئو سایت خود را بهتر کنیم .
در آخرین تغییری که گوگل بر روی بخش سرچ کنسول انجام داده است ، اضافه کردن بخش جدیدی برای ثبت سایت میباشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت .
در این مقاله میخوانیم :
روش های ثبت سایت در گوگل
تا دیروز ما مجبور بودیم برای تمام سایت هایی که بر روی یک هاست داشتیم به صورت جداگانه هرکدام را در وب مستر ثبت کنیم و این ثبت کردن هم شامل تمام حالت های یک دامنه میشد .
به عنوان مثال اگر شما یک سایت داشتید و در کنار آن نیز یک انجمن گفتگو و یا وبلاگ داشتید باید آدرس ها را به این صورت جداگانه در گوگل ثبت میکردید
http://example.com
http://www.example.com
http://example.com/froum
http://www.example.com/forum
اگر در ساب دامین هم انجمن خود را قرار میدادید باز هم باید با حالت ها مختلف ثبت میکردید . حتی اگر دامنه شما دارای ssl نیز بود مجبور بودید جدا از حالت های بالای تمام آنها را با https نیز ثبت کنید . پس برای یک سایت و انجمن شما باید هشت حالت دامین خود را در وبمستر ثبت میکردید .
اما امروز گوگل نوع جدیدی از ثبت سایت در وبمستر تولز را رونمایی کرد که شما تنها با ساخت یک TXT Record میتوانید تمام سایت های موجود در هاست خود را با انواع حالت ها به ثبت برسانید .
آموزش ثبت سایت در وبمستر تولز جدید گوگل Search Console
در این روش دیگر نیاز به آپلود فایل یا قرار دادن کد در تگ header و غیره نمیباشد . شما به راحتی میتوانید از طریق پنل هاست خود با ساختن یک رکورد متنی وب سایت و یا وب سایت های خود را به گوگل معرفی کنید و آن را ثبت کنید.
جهت انجام اینکار نخست وارد آدرس https://www.google.com/webmasters شوید و سپس بر روی دکمه SEARCH CONSOLE کلیک کنید تا صفحه زیر برای شما نمایش داده شود .
در این قسمت در بخش Domain آدرس سایت خود را همانند نمونه که viliko.com میباشد وارد کنید . توجه داشته باشید که فقط دامین اصلی باید در اینجا وارد شود نه ساب دامین و غیره . پس از درج دامین بر روی دکمه Continue کلیک کنید تا وارد صفحه زیر شوید .
در این قسمت گوگل به شما یک کد میدهد که باید با آن در هاست خود یک رکورد متنی ایجاد کنید که در ادامه آموزش ساخت TXT Record برای گوگل را به شما خواهیم آموخت .
آموزش ساخت TXT Record Google در سی پنل
برای ساخت رکورد در Cpanel با مشخصاتی که شرکت هاستینگ شما برایتان ارسال کرده است اول وارد سی پنل بشوید.
سپس در بخش Domains بر روی Zone Editor کلیک کنید :
در صفحه Zone Editor جلوی دامنه اصلی خود بر روی کلیک کنید .
در صفحه جدید همانند تصویر بالای بر روی Add Record کلیک کنید و گزینه آخر Add TXT Record را انتخاب کنید .
حالا زمان آن رسیده است که کدی که در سرچ کنسول کپی کرده اید را وارد کنید .
Name : آدرس دامنه اصلی خود را وارد کنید توجه داشته باشید که آدرس را باید بدون http و www وارد کنید به عنوان مثال : viliko.com
TTL : این مقدار را به صورت پیش فرض خود باقی بگذارید و اصلاً تغییر ندهید
Type : این قسمت هم باید حتماً بر روی TXT باشد .
Record : در این قسمت کدی که سرچ کنسول به شما داده است را وارد کنید .
و در نهایت بر روی Add Record کلیک کنید .
آموزش ساخت TXT Record Google در دایرکت ادمین
در دایرکت ادمین Direct Admin نیز روال ساخت رکورد متنی تقریباً همانند سی پنل میباشد .
نخست وارد پنل دایرکت ادمین سایت خود شوید و در قسمت Acount بر روی DNS Management کلی کنید .
در صفحه باز شده در ردیف TXT در ستون اول آدرس سایت خود را بدون WWW و http به این صورت ( .Viliko.Com ) وارد کنید و در ستون دوم هم کدی که از سرچ کنسول دریافت کرده اید را قرار دهید و در آخر بر روی Add کلیک کنید .
پس از انجام این کار ها یعنی ساخت TXT Record حالا در سرچ کنسول کافیست بر روی Verify کلیک کنید تا بعد از چند ثانیه ثبت سایت در وبمستر تولز گوگل به اتمام برسد .
جمع بندی
توجه داشته باشید که شما همچنان میتوانید از روش قدیمی نیز استفاده کنید فقط کافیست در مرحله اول تمام آدرس های خود را تک به تک در قسمت URL prefix وارد کنید و ثبت کنید . همچنین بدانید که بعد از ساخت TXT Record امکان دارد رکورد های شما تا یک ساعت طول بکشد که به صورت کامل ست شود پس اگر بعد از ساخت رکورد گوگل نتوانست سایت شما را Verify کند نگران نباشید ، تا یک ساعت صبر کنید و مجدد تلاش کنید .
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
نحوه اتصال اکانت ایمیل هاست سی پنل به جیمیل
اصلاح لینک های شکسته در وردپرس – شناسایی خطای ۴۰۴
۹ ترفند گوگل وبمستر قدیم یا همان سرچ کنسول جدید
آشنایی با گوگل نخستین گام سئو سایت
36 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
عالی بود ممنون
خواهش میکنم . موفق باشید
ممنون به خوبی آموزش داده بودید
خواهش میکنم . خوشحالم که این آموزش کمکی بهتون کرده باشه
سلام
من در بخش سی پنل توی dns zone وقتی میخوام رکورد جدید ثبت کنم رکورد text نداره
میشه راهنمایی کنید.
سلام . داخل سی پنل وارد Zone Editor شوید و سپس روبروی دامنه بر روی Manage کلیک کنید . حالا روبروی باکس جستجو یک دکمه آبی به نام Add Record + وجود دارد که سمت راست آن یک آیکن به شکل ⬇️ وجود دارد که پس از کلیک بر روی آن گزینه آخر Add TXT Record را مشاهده خواهید کرد .
اگر موفق نشدید میتونید اطلاعات مربوط به رکورد را به هاستینگ خود بدید تا براتون ایجاد کنند .
موفق و پیروز باشید
سلام من هم به مشکل دوستمان برخورد کردم و فرمت txt موجود نیست .
کاری که گفتید انجام دادم اما حل نشد .
برای اضافه شدن txt به type های صفحه باید چیکار کرد ؟
سلام وقتتون بخیر
ممنونم به خاطر مطلب خوبتون، خیلی کمکم کرد، فقط یه موضوعی، این کدی که پس از قرار دادن دامین در پنجره جدید چپ قرار میدیم بهمون میده رو می تونیم توی تب ابزار وبمستر افزونه یواست سئو هم وارد کنیم، چون اینجا یه جایی داره که کد تاییدیه گوگل رو میشه قرار داد.
من اینکارو کردم دامینم رو وریفای هم کرد، دیگه نیازی به ساخت رکورد متنی ندارم؟
سلام وقت شما هم بخیر
خواهش میکنم و خوشحالم که مورد قبولتون واقع شده
برای دریافت کد تائیدیه داخل افزوه یواست در وب مستر به بخش Settings –> Ownership verification مراجعه کنید و کد را از داخل متا تگ HTML دریافت کنید ( البته تائید شدن این کد توسط افزونه یواست هیچ نیازی نیست و تائید نشدن آن به سئو سایت شما ضرری نخواهد رساند .
در مورد وریفای کردن دامین از طریق رکورد متنی هم اگر قبلا از طریق روش های دیگر مانند قرار دادن کد متا تگ در قالب و یا آپلود فایل در هاست دامین خود را وریفای کرده اید خیر نیاز نیست مجدد این کار را انجام دهید .
تنها تفاوت این روش وریفای کردن در این است که اگر شما ساب دامنه و … هم داشته باشید میتوانید آمار آنها را هم یکجا مشاهده کنید ، همین .
سلام من همینطور که گفتید اضافه کردم اما به ارور Domain name provider
Failure reason:
We couldn’t find your verification token in your domain’s TXT records. You might need to wait a few minutes before Google sees your changes to the TXT records.
We found these DNS TXT records:
v=spf1 a mx ip4:37.187.166.232 ip4:5.135.218.192/28 ~all
برخوردم
البته ۳ ۴ روز از ثبت میگذرد
سلام
شما از سرویس های CDN مانند کلودفلر یا ابرآروان استفاده میکنید ؟
سلام منم تو درج سایت در وبمستر با ارور زیر مواجه شدم
Ownership verification failed
Verification method:
Domain name provider
Failure reason:
We couldn’t find your verification token in your domain’s TXT records. You might need to wait a few minutes before Google sees your changes to the TXT records.
We found these DNS TXT records:
v=spf1 +a +mx +ip4:94.130.218.6 ~all
اگه میشه راهنمایی کنید
سلام
اگر تمام مراحل را دقیق انجام داده باشید نباید هیچ مشکلی پیش بیاید .
توجه داشته باشید که اگر از سرویس هایی مانند کلود فلر و غیره استفاده میکنید که دی ان اس شما را تغییر میدهند باید این رکورد را در پنل آن سرویس ها نیز ثبت کنید .
به زودی آموزش ویدئویی را در همین مقاله قرار میدهم تا به صورت کامل و دقیق تر تمام موارد را مشاهده کنید .
مختصر و مفید.عالی و کامل . خیلی ممنون
بسیار راهنمایی عالی و ارزنده ای بود به امید موفقیت روز افزون
ممنون خیلی خوب بود
سلام من تمام این کار ها رو انجام دادم یه پیغام سبز هم اومد یعنی ثبت شد. بعد یه سوال دیکه چقدر طول میکشه تو گوگل بالا بیاره
سلام – توجه داشته باشید که ثبت سایت شما در سرچ کنسول معیاری جهت رتبه گرفتن سایت شما در گوگل نیست – سرچ کنسول تنها یک ابزار است که میتونه به سئو سایت شما با توجه به فعالیت هایی که خودتون از روی آمار و قابلیت هایی که این ابزار در اختیار شما قرار میدهد کمک کند . پیشنهاد میکنم دو مقاله : آشنایی با گوگل نخستین گام سئو سایت و سئو چیست ؟ چرا باید سئو کنیم ؟!! [آپدیت سال ۲۰۱۹] را مطالعه کنید و اگر کمک بیشتری نیاز داشتید مطرح بفرمائید . موفق و پیروز باشید
سلام ممنون از مطالب خوبتون یعنی دیگه نیاز نیست تو وبمستر سایت رو با دو پسوند http , https ثبت کنیم یا اصلا دیگه نیاز نیست پسوند بزنیم ؟؟ خود گوگل دیتکت میکنه این مسئله رو ؟
سلام خواهش میکنم – خیر دیگه نیازی نیست با دو پسوند ثبت کنید . البته این رو در نظر داشته باشید که ثبت کردن آدرس ها با https و http برای این است که زمانی که شما قصد دارید سایتتان فقط با https نمایش داده بشه http را هم ثبت میکنید تا اگر مشکلی در کارتان وجود دارد و بعضی از لینک ها با http ثبت شده اند و از آنها ورودی میگیرید متوجه شوید و مشکل را برطرف کنید .
سلام من همینطور که گفتید اضافه کردم اما به ارور
Verification method:
Domain name provider
Failure reason:
We couldn’t find your verification token in your domain’s TXT records.
We found these DNS TXT records instead:
اگه میشه راهنمایی کنید
ca3-3a156992edc34399b61dfae2dccae5e5
با توجه به اینکه شما از کلودفلر استفاده میکنید باید بعد از اینکه بر روی هاست خود رکورد را ایجاد کردید در کلود فلر هم آن را ادد کنید تا گوگل بتونه رکورد شما را شناسایی کنه
دوست من سلام
واقعا سردرگم شدم برای وریفای سایتم تو وبمستر جدید
مچکر بابت اموزش
وب ۲۴ گیجم کرد شما خیلی خوب توضیح دادید
سلام – خواهش میکنم ، خوشحالم که تونستم کمکتون کنم
البته وب ۲۴ هم به خوبی تمام مراحل رو توضیح دادند و هیچ مشکلی نداره فقط من کمی به زبان راحت تر توضیحش دادم همین
ممنون عالی بووود
درود
گوگل کنسول یه ابزاره ولی برای این که سایت توی سرچ بیاد حتما باید اونو داخل گوگل کنسول ثبت کرد یا نه؟
ممنون
سلام
Verification faild
چقدر ممکنه طول بکشه؟
به گفته خود گوگل اگر درست انجام داده باشید امکان داره تا ۴۸ ساعت طول بکشه – اما بیشتر سایت هایی که از این طریق من در سرچ کنسول ثبت کردم بیشتر از ۲ الی ۳ ساعت زمان نبرده
منبع : https://support.google.com/a/answer/1071480
خیلی عالی بود ولی تایید نشد حالا چند ساعت صبر میکنم بعد تست میکنم
ممنون مطلبتون بسیار به دردم خورد.
خیالمون راحت دیگه نیاز به ثبت دامنه ها نیست؟ و خودش همه رو ایندکس می کنه ؟
خواهش میکنم – توجه داشته باشید که حتی اگر سایت شما در سرچ کنسول ثبت نشده باشد باز هم توسط گوگل ایندکس خواهد شد . اما اگر میخواهید سریعتر ایندکس بشه بهتره سایت مپ رو هم داخل سرچ کنسول ثبت کنید .
سلام
برای ایجاد یک txt record صحیح باید در زمان وارد کردن آدرس سایت حتما بعد از آدرس سایت نقطه (.) درج بشه . حداقل در دایرکت ادمین اینطوریه
بله درست میفرمائید این نکته به آموزش اضافه شد .
سلام
ممنون از مطلب مفیدتون
الان ما که قبلا هر ۴حالت را ثبت کردیم چی؟
بگذاریم همون حالت باشه یا ۳حالت را حذف کنیم؟
اگر قراره حذف کنیم چطوری و از کجا؟
ممنون
درود بر شما
اگر قبلاً ثبت کردید نیازی نیست به روش جدید ثبت کنید .
البته اگر به روش جدید ثبت کنید اطلاعات شما حذف نخواهد شد و مجدد تمام اطلاعات برای شما نمایش داده خواهد شد .
ممنون استفاده کردم